Hálózatfejlesztések könyvtárunkban

Örömmel jelentjük be, hogy a könyvtárunkban a nyári zárva tartásunk idején jelentős hálózatfejlesztési beruházások zajlottak az SZTE Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság munkatársainak koordinációja mellett.

A karbantartások keretében eszközcserékre is sor került, ennek hatását látogatóink például a gyorsabb és stabilabb Wi-Fi-hálózathoz való hozzáférésben tapasztalhatják meg. Továbbá új, korszerű vezetékes hálózati eszközök kerültek beszerelésre, amelyek növelik a hálózat megbízhatóságát és teljesítményét.

Ezen fejlesztések célja az volt, hogy hatékonyabban támogathassuk a könyvtár látogatóit a tanulásban és a kutatásban, lehetővé téve a minél gördülékenyebb információkeresést. A megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően a digitális források, online adatbázisok és e-könyvek elérésében is a korábbinál jobb felhasználói élményt nyújthatunk az SZTE Klebelsberg Könyvtár olvasói számára.

Bízunk benne, hogy ezek a fejlesztések még élvezetesebbé teszik az intézményünkben eltöltött időt, és hozzájárulhatnak majd ahhoz, hogy az SZTE polgárai még nagyobb hatékonysággal aknázhassák ki a digitális könyvtári tartalmakban rejlő lehetőségeket.

Közzétéve: 2024. szeptember 21.